Boekhoudkantoor Vandorpe & Provoost: op ons kunt u rekenen!

 

Bent u geïnteresseerd en wenst u eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek? Contacteer ons dan via mail om een afspraak te maken. Op maandag, dinsdag en donderdag kunt u ons bereiken van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op woensdag en vrijdag zijn we op kantoor tussen 8.00 en 12.00 uur.

 

U vindt ons boekhoudkantoor in de Oudenaardestraat 113, bus 1, in Zulte, Oost-Vlaanderen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare boekhouder in de omgeving van Gent, Kortrijk, Oudenaarde of Roeselare? Dan heten wij u van harte welkom bij Van Dorpe & Provoost in Zulte.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de boekhouding en fiscaliteit van zelfstandigen (eenmanszaken) en kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s).

Wenst u startersadvies of hulp bij uw belastingaangifte, btw-aangifte of het opstellen van de jaarrekening van uw zaak? Onze accountants staan voor u klaar met financieel, administratief en fiscaal advies op maat van uw zaak.

 

Met de nodige ervaring en expertise houden we uw boekhouding bij, controleren we uw administratie, verzorgen we uw fiscale aangiften en bieden we hulp en advies bij andere zaken omtrent accountancy.

 

Een nauwkeurige boekhouding is immers niet alleen cruciaal voor grote bedrijven, maar zeker ook voor kleine zelfstandigen of kmo’s. De boekhouding van een rendabele zaak voldoet aan alle fiscale wetten en eisen.

 

Dit vraagt om een deskundige aanpak.

Kies daarom voor Vandorpe & Provoost, het boekhoudkantoor dat raad weet met uw cijfers.

Op Vandorpe & Provoost kunt u rekenen!